Dragi tovarăși și pretini, am fost anunțată de bunii oameni care fac posibilă ținerea online a acestei garsoniere virtuale cum că, începând cu luna februarie a anului în care ne aflăm, cetățenii de la Yahoo și Gmail au crescut strictețea filtrelor antispam.

Ce înseamnă asta concret pentru voi și pentru mine? Înseamnă că dacă faceți parte dintre cei care s-au abonat pentru a primi notificare prin mail când aberez eu pe aici, e posibil să nu mai primiți mail cu notificare, pentru că e posibil ca acest mail să ajungă direct în coșul de gunoi virtual. Adică în spam, pe românește 😂

Ce puteți face, în cazul în care vă dați seama că se întâmplă acest lucru? Păi dacă observați că am scris ceva, iar voi nu ați primit mailul, căutați-l în folderul Spam și marcați-l manual ca “This is not spam”. Dacă vreți, firește!

Se pare că există o soluție tehnică și pe partea mea, respectiv instalarea unui plungin pe blog, ceea ce și intenționez să fac în cel mai scurt timp.

Însă până atunci, am zis c-ar fi bine să știți 🙂

Atât pentru moment.

Ps: pentru cei care au încercat să mă contacteze pe mail, acesta s-a schimbat de la momentul la care am dat drumul la blog și e posibil să nu fi ajuns la mine.

Cel care apare acum în secțiunea Contact este corect și funcțional. Deci dați cu mailurile în mine, dacă aveți vreo treabă cu persoana mea

28 thoughts on “Blablabla de ordin tehnic

  1. Eu sunt născut înainte de computere și nu prea știu ce fac pe aici cu user name. Ăsta nu am vrut să îl pun așa, dar nu mai contează ideea e că am primit mail.

 1. Verificat spam că poate am ratat postări ….. nup….. ne delectezi rar…. dar bine 😉🤗

  1. 🙈🙈🙈 pare rău! Încerc să revin cu consecvență, o să vă dau niște explicații zilele viitoare.
   Dar mulțumesc că ești în continuare aici! ❤️

  1. E bine, teoretic dacă intră acum, nu ar trebui să apară probleme nici pe viitor. Dar vedem 🙂

 2. Și eu care credeam că ești în grevă daneză (as in Great Dane). De fapt bițișorii s-au rătăcit..

 3. Primit mail. Mă bucur că ești bine, că sunteți bine, toată trupa, umana și canină. 🙂

 4. A intrat direct in mail si cel de ieri, parca.
  Bine ca ne mai dai de stire de una-alta☺️.

  1. Mulțumesc, să sperăm că găsiți câte ceva pe aici, nu numai praf și 🕸️🕷️🕸️🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *